پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
ساده لوحی تا به کی
نوشته شده در دو شنبه 10 مهر 1391
بازدید : 607
نویسنده : حسین

در سازمان ملل به آمریکا و ایادیش می تازد و در داخل کشور متهم به برقراری رابطه با آمریکا میشود. ساده لوحی شاخ و دم ندارد .عده ای در کشور دوست دارن که درب دکانشان همیشه شلوغ باشد و این شلوغی را در حاشیه سازی برای احمدی نژاد می دانند. برای خودشیرینی و توبه کردن به او از ۱۰۰ نمره ۹۰ میدهند و چند روز بعد او را با مهاجرانی و ... مقایسه میکنند

برادر حسین شریعتمداری  به کجا چنین شتابان!!

شریعتمداری در حال مانور با سخن مشایی در مورد اسرائیل

شریعتمداری در حال مانور با سخن رحیم مشایی در مورد اسرائیل

برای بالابردن بصیرت حسین شریعتمداری و دوستان جمله ای از احمدی نژاد در افطار امسال با دانشجویان را میگذارم . به امید تاثیر گذاری و اصلاح مدعیان.

دکتر احمدی نژاد در جلسه افطار با دانشجویان در مردادماه سال جاری نظر صریح خود را درباره مذاکره با آمریکا مطرح کرد اما برخی سیاستمداران و رسانه های داخلی تلاش کردند با تحریف و سوء برداشت عامدانه از مصاحبه رئیس جمهور در نیویورک، وی را به تلاش برای مذاکره متهم کنند.



«الآن عزيزي گفتند مذاکرات بي‌اذن رهبري با امريكا! ما مذاکره با امريكا مي‌کنيم؟! بالاخره وقتي قرار شد اتهام بزنند متأسفانه حدي را رعايت نکردند. مي‌گويند شما وقتي مي‌خواهي اتهام بزني يک حدي را بگذار که اگر خواستي يک موقع برگردي بتواني، اما اينها ديگر حدي نگذاشتند.


ما پاسخ نداديم و الان هم نمي‌دهيم، معنايش اين نيست كه اين حرف‌ها درست است.  عيبي ندارد، آبروي ماست ديگر. آبروي ما فداي انقلاب و ملت ايران. بدانيد كه نبرد اصلي ما با نظام سلطه و استكبار است. با صهيونيست‌ها و امريكايي است كه امروز توسط صهيونيست‌ها اداره مي‌شود. بيشترين هجمه را ما داشتيم و الآن هم داريم. امروز هم من مذاكره با امريكا را كار غلطي مي‌دانم.

 بله يك موقع ما داريم مي‌رويم توي يك جنگ رسانه‌اي و يا از موضع قدرت مي‌گوييم اگر حرفي داريد بياييد توي سازمان ملل بزنيد. هيچ وقت ما اصل گفت‌و‌گو را رد نكرديم، ولي گفتيم گفت‌و‌گو در فضاي عادلانه و احترام، گفتند اين يعني چي؟ گفتيم رفتارهايتان را درست كنيد، آدم باشيد. اين عين مواضع امام(ره) است.

 وزارت خارجه ما بدون اجازه رهبري مذاكره كرده؟! با كي مذاكره كرديم، اين حرفها را كي مي‌زند؟ براي چه مي‌زند؟ من مي‌دانم براي چه مي‌زنند، براي اين‌كه يك سال و نيم انواع اتهام‌هاي فساد را به دولت زدند ولي نتوانستند حتي يك برگ را اثبات كنند حالا آمدند و مي‌گويند دولت سازشكار شده و مي‌خواهد با امريكا بسازد!»

 

ساده لوحان را بشناسید!!!!!

دلیل حمایت احمدی نژاد از برقراری رابطه با آمریکا چه بود؟

صحبت های رییس جمهور در خصوص ارتباط با آمریکا از جنس تفکرات جریان انحرافی است

انتقاد صریح شریعتمداری از احمدی‌نژاد

 


:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: جریران انحرافی مزحک , رابطه با آمریکا ,



عشق مقدس
نوشته شده در یک شنبه 9 مهر 1391
بازدید : 568
نویسنده : حسین

لطفاً هر چه می خواهید باشید، اما وطن فروش نباشید!

این ننگی است که هرگز از دامانتان پاک نخواهد شد...

 

مسائل مهمى در كشور ما وجود دارد كه شعر ميتواند از اينها بهره‌مند شود و در خدمت اين مفاهيم در بيايد. مفاهيم هم مفاهيم شخصى نيست؛ مفاهيم ملى است. فرض بفرمائيد امروز يك ظلم بزرگ هسته‌اى دارند به ما ميكنند. درست است كه مثل ميانمار، ما را قتل‌عام نميكنند؛ خب، دستشان نميرسد؛ دستشان ميرسيد، همين كار را هم ميكردند؛ نميتوانند؛ اما همان كارى كه ميتوانند، در ظلم به اين ملت و به اين كشور دارند انجام ميدهند. خب، اين يك موضوع مهمى است. يا فرض بفرمائيد دانشمندان ما را به شهادت ميرسانند؛ اين پديده‌ى كوچكى نيست، پديده‌ى مهمى است. ميخواهند ترور كنند، تروريستند؛ خب، تو سرشان بخورد؛ وقتى كه تروريست سراغ دانشمند مى‌آيد، مسئله از صرف يك ترور فراتر ميرود؛ مسئله‌ى جبهه‌بندى و دشمنى با دانش است، با پرورش دانش در كشور است، با پرورش دانشمند در كشور است؛ مسئله ابعاد وسيعى پيدا ميكند. پس اين يك مسئله‌ى ملى است، يك مسئله‌ى بزرگ است؛ اينها بايد در شعر منعكس شود. همان طور كه به نظرتان ميرسد كه بايد مثلاً براى ميانمار يا مصر يا بيدارى اسلامى يا فلسطين يا جنگ سى و سه روزه شعر بگوئيد - كه ميگوئيد و خوب هم هست و لازم هم هست - مسائل موجود كشورتان هم مسائلى هستند كه شما نميتوانيد از اينها صرفنظر كنيد؛ اينها بايد در عالَم شعر بيايد.

 

خب، يك عده‌اى هستند كه به مسائل كشور اصلاً اهميت نميدهند. من آدمهائى را مشاهده كردم كه مدعى ميهن‌دوستى و مدعى عاشق اين آب و خاك بودند، اما به مسائل اين آب و خاك اهميت نميدادند. هشت سال در اين كشور جنگ بود؛ اين جنگ را جمهورى اسلامى كه راه نينداخته بود؛ بر جمهورى اسلامى تحميل شده بود. خب، آنهائى كه با جمهورى اسلامى مخالفند، در اين جنگ بايد چه موضعى ميگرفتند؟ بايد چه كار ميكردند؟ دولت، دولت جمهورى اسلامى است؛ اما ملت، ملت ايران است؛ شهر دزفول است، خرمشهر است، تهران است؛ چرا نسبت به آن بى‌تفاوت ماندند؟ چرا شعراى مطرح، هنرمندهاى مطرح، رمان‌نويس‌هاى مطرح، مقاله‌نويس‌هاى مطرح، روشنفكرهاى مطرح، نسبت به اين قضيه بى‌تفاوت ماندند؟ آيا اين بى‌تفاوتى عيب نيست؟ اين بزرگترين عيب است. ايران كه ايران است؛ مگر دشمن به اين كشور حمله نكرده؟ هيچ وسيله‌ى دفاعى ندارند. حداكثر دفاعى كه ميتوانند از خودشان بكنند، اين است كه بگويند ما نسبت به جمهورى اسلامى بديم؛ اين تعصب نگذاشته است كه ما در مورد ايران، در مورد تهران، در مورد خرمشهر، در مورد جوانهاى اين كشور، در شعرمان يا در نثرمان يا در رمانمان، يك كلمه حرف بزنيم. خود همين دفاع از خود - كه حداكثر چيزى كه ميتوانند بگويند، اين است - براى آنها بزرگترين ننگ است كه يك چنين تعصبى بر ذهن و روح و قلم و دل يك جمعى حاكم باشد.

 

امروز هم همين جور است. امروز شما مى‌بينيد جبهه‌ى استكبار با همه‌ى وجودش، با همه‌ى توانش، با همه‌ى قدرت تبليغاتى‌اش، با همه‌ى توانائى‌هاى تشكيلاتىِ سياسى‌اش، در مقابل ملت ايران ايستاده و دارد كارهائى انجام ميدهد - حالا اين كارها چقدر اثر ميكند يا نميكند، آن بحث ديگر است - بالاخره دشمن دارد خباثت خودش را ميكند؛ او كم نميگذارد؛ او با مقابله‌ى با ملت ايران و كشور ايران، روح پليد و خبيث و ملعون خودش را دارد ارضاء ميكند؛ اينجا هم در مقابله‌ى با او سينه‌ها سپر شده، ايستادند، استقامت ميكنند، مقاومت ميكنند، دارد دفاع ميشود؛ خب، اين يك حادثه‌ى ملى است؛ اين حادثه‌ى ملى را ميتوانيد از نظر دور بداريد؟ اينها بايد در شعر منعكس شود. عرض كردم؛ من هيچ اصرار ندارم كه شما يك قصيده‌ى پنجاه بيتى درباره‌ى اين قضيه بگوئيد؛ نه، يك غزل هفت هشت بيتى بگوئيد، يك بيتش، دو بيتش مثل يك تك‌مضراب، اين مسئله را بيان كند. اينها لازم است. بالاخره در مصاف حق و باطل بايد موضعى داشت؛ نميشود بدون موضع بود.

(امام خامنه ای/ ۱۴ مرداد ۱۳۹۱/دیدار با شاعران)

 

 

 

*** به خدا در هیچ مذهب و زبان و آیین و جغرافیایی خیانت به وطن افتخار نیست

 

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: صهیونیسم آخرالزمان 2012 , ,
:: برچسب‌ها: شعر گویی از نظر رهبر انقلاب ,



اگر تو بودی از این قوم
نوشته شده در یک شنبه 9 مهر 1391
بازدید : 608
نویسنده : حسین
جهان به امر تو می رفت، جهان به کام تو می بود


اگر تو بودی از این قوم، تبار معامله محمود!

 


اگر تو بودی از این قوم، شعیب برای تو کم بود!


به حکمی یار پیمبر، به حکمی آدم و داوود

 


اگر تو بودی از این قوم، همیشه نابغه بودی


شکوهِ فکر تو معلوم، دقیق ِ کار تو مشهود!

 


اگر تو بودی از این  قوم، ورای قاعده بودی


به فتنه ها تو سرافراز، مخالفان تو مردود

 


کنون که نیستی از این قوم، تمام کار تو بیخود


تمام فکر تو فاسد، هرآنکه یار تو مطرود

 

 

 

  • این شعر زیبا از وبلاگ  جلوه بود

 

  • تبار معامله = تبار باج دهی و باج گیری=تبار سهم من و سهم تو از مملکت و پست ها =تبار عافیت طلبان

:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: شعر احمدی دلاور ,



فرصتی برای رفع شبه پیرامون رئیس جمهور محترم
نوشته شده در یک شنبه 9 مهر 1391
بازدید : 576
نویسنده : حسین

شبهات زیادی  در مورد ولایت  پذیری  اقای  احمدی نژاد  جریان انحرافی  منحرف بودن  عقاید و اعمال  رییس جمهور ذهن  مردم  و  دلسوزان را به شدت به خودش مشغول کرده .استاد طاهر زاده  دانشمند  و مفسر قران  و علوم دینی  در پاسخ به شبهه ای که از طرف  یک فرمانده بسیج  مطرح شده  نکات  بسیار مهم  و  قابل تاملی را بیان داشته اند که پیشنهاد میکنم بادقت بخوانید و یک بار هم که شده به دور از  جنجال سازی  رسانه ها  درباره ی  این موارد  که توسط استاد مطح می شود فکرکنیم


بسمه تعالی


با عرض سلام خدمت استاد گرامی بنده مسئول واحد سیاسی پایگاه بسیج .... هستم و در این پستی که
قرار گرفته‌ام یک سالی است که فعالیت دارم و گاهی اوقات با سوالات دوستان درباره‌ی اوضاع سیاسی کشورروبرو می‌شوم و الحمدلله پاسخ‌هایی تقریبا قانع کننده دارم. دو سوال دارم که خواهشمندم تفسیر خودتان را ازاین دو سوال به طور جداگانه بیان فرمایید: قبل از این که سوالاتم را بپرسم یک مقدمه‌ای کوتاه خدمتتان عرضمی‌کنم: دیدی که در قبال سیاست دکتر احمدی نژاد این روزها برای بعضی از طرفداران ایشان به وجود آمده، ازایشان در اذهانِ دوستان فردی ساخته شده که نسبت به ریاست جمهوری 4 سال قبل چرخش 180 درجه‌ایپیدا کرده است. به گونه‌ای که من از دوستان ایشان بودم حال چنان نظرم نسبت به ایشان عوض شده که اگربار دیگر کاندیدای ریاست جمهوری شود به ایشان رأی نخواهم داد. بنابراین با پاسخ به سوالات زیر کمک بزرگیبه من و امثال هم‌فکر و هم‌نظر بنده نموده‌اید. و اما سوالات:

1-چند ماه، شاید هم چند سالی است کهقضیه‌ی گروه انحرافی در صحنه‌ی سیاسی کشور به خصوص در سایت‌ها رونق گرفته، موضع گیری‌های عجیبدکتر احمدی نژاد در قبال افراد این گروه انحرافی مثل جمله‌ای که ایشان درباره‌ی آقای مشایی بیان کردند: "منآقای مشایی را 25 سال است که می‌شناسم و ایشان فردی باتقوا و پرهیزگار است". اگر آقای مشاییپرهیزگار و باتقواست صحبت‌هایی که می‌کند مثل دوستی با مردم اسرائیل، فرهنگ ایرانی و... نمی‌تواندصحبت‌های یک انسان باتقوا باشد. نظرتان در قبال این گروه انحرافی و صحبت‌های دکتر درباره‌ی این گروه رابیان فرمایید.

2- قانون گریزی‌های دکتر در طول پیدایش گروه انحرافی و در طول این دو سال ریاست جمهوریِ جدید مثل عدمانتخاب وزیر برای بعضی وزارت خانه‌ها, مدیریت وزارت خانه‌ها به طور شخصی که طبق قانون مجلس، رییسجمهور خود نمی‌تواند مدیریت وزارت خانه را بر عهده بگیرد و موظف است طبق زمانی مشخص، وزیر برای وزارتخانه‌ی مذکور معرفی کند، عدم اجرای سریع حکم حکومتی امام خامنه‌ای پیرامون برکناری مشایی از معاوناولی و اجرای این حکم پس از یک هفته، رها کردن کشور به مدت 10 روز و خانه نشینی ایشان و ... . نظرتان راهم در این مورد بیان فرمایید. با تشکر فراوان از استاد

.............................................................................

علیکم السلام



باسمه تعالی


با این‌که از موضوعی سؤال می‌فرمایید که برای تبیین همه‌ی اضلاع آن

فرصتی زیاد نیاز است سعی می‌کنم  با طرح کُدهایی که به نظرم کمکمی‌کند تا موضوع درست تحلیل شود، عرایضی عرض کنم.


1- بهترین راهنما در این موارد مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» هستند

ملاحظه کنید درست چند روز است که آقای احمدی‌نژاد خانه‌نشینی را

پیشه کرده است ولی رهبری در تاریخ 3/2/1390 در دیداری که با مردم

فارس داشتند، می‌فرمایند: «مسئولین دولتی هم حقاً و انصافاً دارند تلاش

می‌کنند، هم اعضای دولت، هم به‌خصوص خود رئیس جمهور، این‌ها شب

و روز ندارند، من می‌بینم، من از نزدیک شاهدم، این‌ها دائم مشغول کارند،

مشغول خدمت و تلاشند، خب این‌ها برای کشور خیلی با ارزش است».

آیا از این جملات بوی قدردانی می‌آید یا بوی انتقاد. راستی اگر مقام معظم

رهبری«حفظه‌الله» از حرکات آقای احمدی‌نژاد تقابل با خودشان و با ولایت

فقیه را استنباط می‌کردند این طور شخصیت رئیس جمهور را تأیید

می‌نمودند؟ آیا درست است که حرکت آقای احمدی‌نژاد را که از رهبری

سؤال می‌کنند: «اگر نتوانم کار کنم می‌توانم استعفا بدهم» را باید حمل بر

مقابله با ولیّ فقیه کرد؟ مگر ما در قرآن نداریم اگر کسی نتوانست روزه

بگیرد برای او گناهی نیست. آیا اگر رئیس جمهور احساس کرد جریان‌های

سیاسی کشور و از جمله مجلس طوری برای دولت تنگنا درست کرده‌اند

که نمی‌تواند کار را ادامه دهد و از آقا بخواهد مدتی به او فرصت دهند تا در

مورد ادامه ی کار فکر کند, این مقابله با ولایت فقیه است؟ در ولایتمداری

آقای احمدی نژاد همین بس که وقتی در یازدهمین روز خانه نشینی‌اش

رهبر انقلاب (روز شنبه 10 اردیبهشت) فرمودند: «هرگونه اقدامی که

موجب خوشحالی و جنجال دشمنان و ناراحتی دوستان شود مذموم است

و باید از آن پرهیز شود» روز یکشنبه در جلسه‌ی هیئت دولت حاضر

می‌شوند.





2- مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» در دیداری که در 8/3/1390 با نمایندگان

مجلس داشتند فرمودند: «نگویید فلان ضعف و فلان ضعف وجود دارد، بنده

به ضعف‌ها آگاهم. شاید بنده بعضی از ضعف‌ها را هم بدانم که خیلی‌های

دیگر ندانند، با وجود این ضعف‌ها، آن چیزی که امروز در قوه‌ی مجریه وجود

دارد، یک شاکله‌ی خوب و مطلوب است». ملاحظه کنید آقا علاوه بر این‌که

می‌فرمایند شاکله‌ی دولت خوب است، می‌فرمایند: مطلوب است. این

نشان می‌دهد مقام معظم رهبری از دولت راضی هستند، چون

می‌توانستند فقط با واژه‌ی «خوب» است مسئله را تمام کنند تا فقط

دولت 

را به عنوان یک نهادِ نظامِ اسلامی تأیید کرده باشند، ولی با گفتن

«مطلوب» دارند به حزب الله کُد می‌دهند که فریب جوّ موجود که عمدتاً

سیاسی است را نخورند. در همین جلسه فرمودند در کشور دارد کار انجام

می‌گیرد و به مجلس توصیه کردند: «انسان نگاه کند ببیند دولت چه طوری

می‌تواند عمل کند، چه جوری بهتر می‌تواند عمل کند، قانون را تنظیم

کند». از این جمله‌ی مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» استفاده می‌شود که

بعضی از قوانینی که مجلس تصویب می‌کند قابل اجراء نیست و بعد هم به

اسم این‌که قانون است و دولت باید آن را اجرا کند چماق قانون‌گریزی بر

سر دولت کوبیده می‌شود که اگر دنبال کنید نمونه‌های فراوانی هست از

جمله موضوع وزرات ورزش بود که از یک طرف دولت باید وزیر معرفی کند

از طرف دیگر تا شرح وظایف وزارت‌خانه‌ی جدید معلوم نشود و مورد تصویب

مجلس قرار نگیرد معلوم نیست دولت آن وزیر را بر اساس کدام شرح

وظایف به مجلس معرفی نماید.


3- بنا به فرمایش آیت‌الله حائری شیرازی در روز سه‌شنبه 5/5/90 در جمع

دانشجویان «طرحِ ولایت» در دانشگاه اصفهان «از روح سخنان رهبری

هرگز موضوع ضد ولایت فقیه‌بودن آقای احمدی‌نژاد بر نمی‌آید. این یک

نقشه است که با خطاکار جلوه‌دادن آقای احمدی‌نژاد، رهبری را زیر سؤال

ببرند، که از اول احمدی‌نژاد خطاکار بود و رهبر اشتباه کرده که او را تأیید

کرده، پس رهبری نمی‌تواند ادامه‌ی کار بدهد» بر همین اساس می‌خواهم

عرض کنم آلوده‌ترین اتهام به آقای احمدی‌نژاد ضد ولایت فقیه‌بودن ایشان

است. به گفته‌ی آقای احمدی‌نژاد: «هدف آن‌ها این است که خاک‌ریز را

بزنند و بعد از ریختن خاک‌ریز به سراغ حضرت آقا بروند ولی بنده کوتاه

نخواهم آمد چون این‌جا بحث احمدی‌نژاد نیست بلکه هدف نهایی آن‌ها،

خود آقا است».(سایت آفتاب نیوز، شنبه 10 اردیبهشت 90)


4- عنایت بفرمایید که طرح «جریان انحرافی» اسم رمز عملیات روانی و

جنگ نرم علیه دولت آقای احمدی‌نژاد است با یک محور فرضی که ذهن‌ها

برود روی آقای مشایی. نمی‌توان نامه‌ی آقای هاشمی قبل از انتخابات به

رهبری را که آقای احمدی‌نژاد را همان بنی‌صدر می‌داند فراموش کرد در

حالی که مقام معظم رهبری باره‌ها از دولت آقای احمدی‌نژاد و شخص

رئیس جمهور تأیید کرده بودند که انقلاب را به مسیر اصلی‌اش برگرداند.

جای پای طرح «جریان انحرافی» و نسبت آن به دولت احمدی‌نژاد را اولین

بار در سخنان آقای هاشمی و سایت ایشان می‌توان پیدا کرد. سایت

ایشان در 3/12/89 می‌نویسد: «هشدارهای آیت‌الله هاشمی در سال 87

از ظهور جریان انحرافی» آقای هاشمی در 11/12/89 می‌گوید: «اسلام

ایرانی هم امام زمانش دروغ است هم کورش کبیرش». در 16/1/90

می‌گوید: «اگر به جریان انحرافی فرصت بدهیم کشوری غرق در تفرقه و

اختلافِ داخلی همچون سودان و یمن می سازند». سایت آقای هاشمی

می کوشد تا جبهه‌ی مخالفان دولت را ذیل عنوان مخالفت با جریان

انحرافیِ معتقد به مکتب ایرانی جمع‌آوری و سازماندهی کند، در حالی‌که

مقام معظم رهبری در جمع اعضای جامعه‌ی مدرسین که آن‌ها بحث

مشایی را پیش می‌کشند می‌فرمایند: «دولتمردان فعلی حرف حق و حرف

نظام و حرف انقلاب را می‌زنند و جای نگرانی نیست ... برداشتم این

نیست که منظور آن‌ها در طرح مکتب ایرانی، مقابل قراردادن ایرانیت در

مقابل اسلامیت باشد» عجیب این است که نیروهای حزب الله تحت تأثیر

جریان آقای هاشمی قرار می‌گیرند. از یک طرف آقای هاشمی می‌گوید:

«دست بهائی‌ها پشت فتنه‌ی اسلام ایرانی است»، از طرف دیگر حاج

منصور ارضی در مراسم شب قدر مسجد ارک تهران می‌گوید: «تفکر

مشایی تفکر بهائیت و یهودیت است».

صحبت مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» در نماز جمعه‌ 29 خرداد سال 88

ریشه‌ی بسیاری از مسائل امروز جامعه‌ی ما را روشن می‌کند. ایشان در

آن سخنرانی فرمودند: «من البته در موارد متعددی با آقای هاشمی

اختلاف نظر داریم، که طبیعی هم هست... بین ایشان و بین آقای رئیس

جمهور [آقای احمدی‌نژاد] از همان انتخاب سال 84 تا امروز اختلاف نظر بود، الآن هم هست، هم در زمینه‌ی مسائل خارجی اختلاف نظر دارند، هم

در زمینه‌ی نحوه‌ی اجرای عدالت اجتماعی، اختلاف نظر دارند، هم در

برخی مسائل فرهنگی اختلاف نظر دارند، و نظر آقای رئیس جمهور به

نظر 

بنده نزدیک‌تر است». ملاحظه کنید از یک طرف آقا دولت آقای احمدی‌نژاد را

به شکل‌های مختلف تأیید می‌کنند و آقای هاشمی هم از طرف دیگر بر

خلاف نظر آقا، دولت را به شکل‌های مختلف تخریب می‌کند.


5- از نوع شایعه‌هایی که نسبت به آقای احمدی‌نژاد پراکنده می‌شود و از

دروغ‌بودن آن می‌توان متوجه شد که جریان تخریب دولت به بهانه‌ی آقای

مشایی شدیداً سیاسی است و اصول‌گرایی حزبی بنا دارد او را به عنوان

یک رقیب سیاسی از صحنه‌ی سیاسی کشور خارج کند. اصول‌گرایی

حزبی با نفوذی که در بین مذهبی‌ها دارد کار خود را ادامه می‌دهد و آن‌قدر

در این مورد صورت حق به جانب و مذهبی‌بودن به خود می‌گیرد که شخص

محترمی مثل آیت‌الله نمازی امام جمعه‌ی کاشان با این تصور که آنچه

توسط افرادِ به ظاهر موثق گفته می‌شود قابل اعتماد است، ایشان در

درس خود به استناد آن اخبار، سخنی را مطرح کردند که دفتر مقام معظم

رهبری و سپاه پاسداران مجبور شدند آن را تکذیب کنند. حال حساب کنید

بقیه‌ی مذهبی‌های ما در چه شرایطی قرار دارند که هیچ احتیاطی در

پذیرش شایعات و نقل آن‌ها ندارند.



6
- جریان اصول‌گرایی حزبی به امید طرح همین شایعات و همه‌گیرکردن

آن‌ها و پذیرش آن شایعات توسط حزب الله، موضوع قانون‌گریزی دولت را و

موضوع عدم تمکین رئیس جمهور از رهبری در مورد آقای مشایی را مطرح

کردند و آنقدر تکرار نمودند تا در اذهان عمومی جای‌گیر شود در حالی‌که

هیچ موردی اثبات نشده که دولت به طور مشخص قانونی را زیر پا گذارده.

در موردی که اشاره کرده‌اید شکل قانون طوری است که جایی برای

عملی که رئیس جمهور انجام دادند گذارده بود و تا حال هم پیش نیامده

بود تا لازم باشد از شورای نگهبان استفسار کنند. دولت معتقد بود از

آن‌جایی که قانون این حق را به رئیس جمهور می‌دهد تا برای مدت سه

ماه برای وزارتخانه‌ای سرپرست تعیین کند، پس شخص رئیس دولت

خودش می‌تواند سرپرستی وزراتخانه‌ای را به عهده گیرد و بعد هم که

شورای نگهبان مشخص نمود برداشت آن‌ها از قانون آن است که باید

دولت سرپرست تعیین کند و شخص رئیس دولت خودش نمی‌تواند

سرپرست باشد، آقای رئیس جمهور سرپرست تعیین کردند. اگر تمام

مواردی را که تحت عنوان قانون‌گریزی دولت مطرح شده درست

کالبدشکافی کنید ملاحظه می‌فرمایید پشت قضایای اتهام قانون‌گریزی

انگیزه‌ی سیاسی نهفته است و ای کاش فرصت بود تا یک‌یک موضوعات

تبیین می‌گشت تا معلوم شود بی‌انصافی از حدّ گذشته است و جریان

اصول‌گرایی حزبیِ مجلس و اصلاح‌طلبان مجلس دست در دست هم

داده‌اند تا اراده‌ای را تخریب کند که می‌خواهد انقلاب را از فضایی که آقای

هاشمی و خاتمی پیش آورده‌اند برهاند حتماً می‌دانید که بعد از عدم رأی

اعتماد به وزارت آقای سجادی به عنوان وزیر ورزش بعضی از نمایندگان

دیداری با مقام معظم رهبری داشتند. حضرت آقا فرمودند: حادثه‌ی مجلس،

مرا ناراحت کرد، من به خدا پناه می‌برم، صریح و روشن در این جلسه به

رئیس جمهور اهانت شد؛ بالاخره ایشان نفر دوم کشور است، سابقه

نداشته است. این یک ظلم است. مجلسی که عصاره‌ی فضائل ملت

است، باید این‌طور رئیس جمهور مملکت را هو کنند؟ این چه عصاره‌ی

فضائلی است؟! بعد اشاره فرمودند: قبلاً هم چند بار به آقای لاریجانی

تذکر داده‌ام که نگذارید رابطه‌ی مجلس و دولت به تنش کشیده بشود...

آقای لاریجانی و هیئت رئیسه مقصر این قضایا هستند... مخالفت با

مسئولان عیب ندارد. دو نوع است: منطقی و مثبت، یک روش آن است که

بیایید نظر کارشناسی خود را بدهید و رد بکنید؛ نوع دوم آن، کینه‌جویانه

است – که در این‌جا تعریضی به آقای توکلی داشتند که – آقای توکلی!

انتقادهای شما از نوع دوم و کینه‌جویانه است. بعد، استیضاح آقای صالحی

را مثال می‌زنند و به آقای توکلی انتقاد می‌کنند، بعد به آقای لاریجانی

می‌فرمایند: آقای لاریجانی! این بساط هوچی‌گری را در مجلس جمع کنید.

آقای حسینیان نماینده‌ی شیراز در سخنرانی خود در شیراز این جمله را

اضافه می‌کند که« من رهبری را هیچ وقت به این ناراحتی ندیده بودم

ایشان فرمودند:مجلس رذالت نشان داد.».


4- در موضوع توصیه‌ی آیت‌الله خامنه‌ای«حفظه‌الله» نسبت به عدم

به‌کارگیری آقای مشایی به عنوان معاون اولی همین قدر به اطلاع

جنابعالی می‌رسانم که جناب آقای احمدی‌نژاد پس از آن‌که آقای مشایی

را از معاونت اولی برداشتند با چهار تشکل دانشجویی چندین ساعت

صحبت کردند و برای همه روشن نمودند که نه از طرف رهبری حکم، حکمِ

ولایتی بوده و نه از طرف آقای احمدی‌نژاد عدم تمکین صورت گرفته، زیرا

بعد از آن‌که مجمع روحانیون مجلس خدمت آقا می‌رسند و از انتصاب آقای

مشایی به عنوان معاونت اول رئیس جمهور ابراز ناراحتی می‌کنند، حضرت

آقا در یک برگه یادداشتِ محرمانه به آقای احمدی‌نژاد می‌نویسند که این

کار موجب دلسردی دوستان می‌شود. آقای احمدی‌نژاد در جمع

تشکل‌های دانشجویی شرح دادند که این معمول بود که آقا یادداشت‌ها و

توصیه‌هایی می‌فرمودند و ما در جلسه‌ی هفتگی که خدمت آقا داشتیم

مسئله را شرح می‌دادیم و اگر پس از آن، نظرِ آقا همان بود که فرموده

بودند عمل می‌کردیم. ولی متأسفانه روزنامه‌‌ها و سایت آقای احمد توکلی

موضوع را شکل دیگر مطرح کردند. نباید از خود بپرسیم مگر آقا حکم

حکومتی را در یک یادداشت و به صورت محرمانه به رئیس جمهور می‌دهند

و یا حکم حکومتی به صورت رسمی و توسط دفتر رهبری اعلام می‌شود؟

هنر ما در همه‌ی این موارد آن است که نگذاریم موضوعات با قرائت جریان

اصول گرایی حزبی به ما برسد در مورد دوستی با مردم اسرائیل که آقای

مشایی اظهار کرد و نظرش آن بود که مردم آن کشور غیر دولت آن کشور

است، مقام معظم رهبری«حفظه‌الله» در عین آن‌که در خطبه‌ی نماز جمعه

ی شهریورماه 87 برای یهودیان و مسیحیان فلسطین اشغالی حق قائل

شدند سخن آقای مشایی را حرف غلطی دانستند ولی نه به این معنا که

حالا آقای مشایی طرفدار فلسطین اشغالی شده باشد به همین جهت در

ادامه فرمودند: آن را وسیله‌ای قرار ندهند و مسئله‌ سراسر کشور بشود.



8- اگر موضوع طرح جریان انحرافی را دنبال کنید بهتر متوجه می‌شوید

موضوع سیاسی است چون بالاخره معلوم نشد انحراف این جریان

ساختگی، مالی است یا سیاسی و یا عقیدتی و یا امنیتی. آقای دکتر

عبدالرضا داوری (معاون سابق خبر سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي )

می‌گفتند من خودم ازآقای مشایی شنیدم که گفت: من 15 سال پیش در

یک جلسه‌ای بودم که بعد فهمیدم یکی از حاضران آن جلسه عباس

غفاری مشهور بوده که می‌گویند جن‌گیر و رمّال است و گفته بود من اصلاً

آقای یعقوبی را که می‌گویند استاد بنده است در پیش‌گویی‌ها،

نمی‌شناسم. وقتی سوء ظن بنده در سیاسی‌بودن جریان طرح جریان

انحرافی بیشتر شد که فیلمی از سخنان آقای مشایی پخش کردند که

آقای مشایی در آن می‌گوید: دوره‌ی اسلام مثل دوره‌ی اسب تمام شده.

به صورتی منقطع و درست با گفتن همین جمله شروع می‌شود،تا کسی

در فضای قبلی صحبت قرار نگیرد در حالی‌که جهت قضاوت بینندگان

شایسته بود لااقل چند دقیقه قبل از آن جمله در معرض دید بینندگان قرار

گیرد تا بتوانند درست قضاوت کنند. این ها همه سخن آفای احمدی نژاد را

تایید می کند که می فرمایند «این اتهامات و پرونده ها سیاسی است»

با دقت روی سخنان آقای احمدی‌نژاد به‌خصوص سخنان روز چهارشنبه

8/4/90 که از هیئت دولت بیرون آمدند و در مورد بعثت

پیامبر«صلواة‌الله‌علیه» صحبت کردند بر می‌آید از عمق معرفتی و عقلی

بالایی برخوردارند و نسبت به حقایق کلی در عالم غیب فهم و حضور

خوبی دارند. آیت‌الله‌جوادی«حفظه‌الله» می‌فرمودند: شیطان نمی‌تواند از

حدّ خیال انسان‌ها بالاتر بیاید و به عقل انسان‌ها دست‌درازی کند و

جادوگران به کمک شیطان می‌توانند در خیال افراد تصرف کنند. پس از

شنیدن صحبت های آقای احمدی‌نژاد به دوستان عرض کردم آیا می‌توان

گفت چنین کسی که تا این حدّ در مرتبه‌ی تعقل و تفکر است، تحت تأثیر

رمّال و جادوگر باشد؟. 

آقای احمدی‌نژاد زاییده‌ی تفکر بی‌اعتنایی به چپ و راست و حاصل فکر

توده‌ی مردم ولایی و معتقد به امام و رهبری و جریان زنده‌ی عدالت است

و آنچه این روزها بر سر او می‌آید انتقامی است که به جهت مواضع ضدِ

غربی‌اش از اوگرفته می‌شود. آیا کسانی‌که طعم تلخ روزهای حاکمیت

حزب کارگزاران و حزب مشارکت را چشیده‌اند می‌توانند ناظر زمین‌خوردنِ

خدمت‌گذاری از فرزند ملت باشند که با طرح سؤالاتی در مورد هولوکاست

زلزله در ارکان جهان غرب انداخت و ثابت کرد ریشه‌ی پایه‌گذاری اسرائیل

در خاور میانه در کدام سیاست قرار دارد؟

عنایت داشته باشید در فضایی قرار داریم که در یک طرف سخن ها و

شایعات فراوان در میان است و در طرف دیگر با سکوت آقای احمدی نژاد

روبروئیم . اگر آقای احمدی نژاد علت برکناری مثلا آقای صفار هرندی را

بگوید ممکن است به شخصیت آقای صفار به عنوان یکی از نیروهای

انقلاب ضربه بخورد و لذا تقوی اقتضا می کند که سکوت کند و در همین

راستا تقوا اقتضا می کند که ما نیز هیچ قضاوتی ننمائیم زیرا سخن دو

طرف را نشنیده ایم.

حرف بسیار است و هر حرفی هم حرف‌ها‌ در پی خود دارد. به نظر بنده

بهترین کار آن است که سخت متوجه رهبری باشیم و از سخنان ایشان و

روحی که در فضای سخنان ایشان حاکم است استفاده کنیم. 

بنده حضورِ جبهه‌ی پایداری با عضویت بهترین نیروهای ارزشی انقلاب که

متوجه شده‌اند جریان سوم تیرماه سال 1384 را باید حفظ کنند و ادامه

دهند، به فال نیک می‌گیرم وآن را نشانه‌ی هوشیاری آن عزیزان می دانم

که متوجه اند سوم تیرماه سال 84 نه جریان اصلاح‌طلبِ التقاطی است و

نه جریان اصول‌گرایی حزبی. ولی عزیزان باید متذکر باشند همان‌طور که

تئوری ولایت فقیه قبل از حضرت امام نیز مطرح بود ولی شخصیتی که آن

را به حیات اجتماعی ما وارد کرد حضرت امام خمینی«رضوان‌الله‌تعالي‌عليه»

بود و مسلّم با سرداری امام خمینی بود که این اندیشه‌ی بزرگ حیات

اجتماعی به خود گرفت و اجتماع را جلو برد و نیز همان‌طور که فتنه‌ی سال

88که از بیست سال قبل برای هدم نظام اسلامی طراحی شد و با

رهبری حکیمانه‌ی مقام معظم رهبری خنثی گشت و اگر سرداری ایشان

نبود معلوم نبود عزم ملت حزب الله به‌تنهایی می‌توانست این فتنه را

خاموش کند، و همان‌طور که اگر در مقابل آقای موسوی، آقای احمدی‌نژاد

نبود هیچ‌یک از نیروهای مطرحِ اصول‌گرا توانایی مقابله با حیله‌های موسوی

را نداشتند و او رأی ملت را به نفع خود مصادره می‌کرد و کشور را

چهارسال با انواع بحران‌ها مواجه می‌نمود، و همان طور که جبهه سوم

تیرماه برای عبوردادن انقلاب از جریان‌های چپ و راست که انقلاب را بین

خود تقسیم کرده بودند و غرب‌زدگی را در رگ و پوست انقلاب جاری کرده

بودند بدون حضور آقای احمدی‌نژاد ممکن نبود. بر اساس آن‌که علت محدِثه

همان علت مُبقیه است، باید تمام سعی‌مان را به‌کار گیریم تا سردارِ سوم

تیرماه سال 84 به میان آید وگرنه جبهه‌ی پایداری به مقاصد عالیه‌ای که در

احیای انقلاب مدّ نظر دارد نایل نمی شود. عنایت داشته باشید اگر سردارِ

سوم تیرماه 84 به صحنه آید نتیجه ده برابر آن می شود که عزیزان

می‌خواهند منهای آقای احمدی‌نژاد به آن برسند. در آن صورت است که

می توان امید داشت در انتخاباتی که در پیش داریم بر تفکر آقای هاشمی

که در بسیاری از امور نفوز کرده است غالب شد. یقین بدانید شخص آقای

احمدی‌نژاد و تفکری که بر او می‌گذرد به اندازه‌ی یک بند انگشت از آقای

احمدی‌نژاد سال 84 تغییر نکرده است. سعی شود موضوع را ماوراء جوّی

که ساخته شده است بنگرید و دیدبان را در میانه آورید. 

آیت الله حائری شیرازی که به دلیل کسالت در بیمارستان نمازی شیراز

بستری هستند در نامه‌ای که اخیرا (تاريخ: ۱۳ مرداد ۱۳۹۰) به آقای

مشایی از جامع نبودن نگاه‌ها و دیدگاه‌های وی نسبت به مسائل مختلف

انتقاد کردند، در مقدمه آن نامه می نویسند. «کسانی که به رئیس جمهور 

هتک حرمت می کنند گمان نکنند از رئیس جمهور عبور کرده اند آنها از

رهبری عبور کرده اند». ( پایگاه تحلیلی خبری 598 سیزده مرداد سال

1390)  



موفق باشید

استاد طاهر زاده


سایت لب المیزان




:: موضوعات مرتبط: احمدی دلاور , ,
:: برچسب‌ها: احمدی دلاور , رفع شبهه ,



این سال آخر دولت شما
نوشته شده در یک شنبه 9 مهر 1391
بازدید : 537
نویسنده : حسین

روز پنجشنبه دوم شهریور ۱۳۹۱ در آغاز هفته دولت، امام خامنه ای در دیدار هر ساله خودشان با رئیس جمهور و هیأت دولت، به نکات مهم و برجسته ای در رابطه با دولت نهم و دهم اشاره کردند. بیاناتی که جو کلی حاکم بر آن "رضایت" معظم له را از عملکرد و سیاست های کلی دولت نشان می داد و در واقع قوت قلبی بود برای اعضای دولت برای اینکه با تمام توان در این یک سال باقی مانده از دوران خدمت خود، در برابر دشمنی ها و توطئه های افراد خائن و بعضاً نادان و یاوه سرایی های عده ای ذی نفع کم خرد و حقیر، ایستادگی کرده و با استمرار نقاط قوت، نقاط ضعف خود را نیز اصلاح کنند.

"خداى متعال به شماها اجر بدهد. ان‌‌شاءالله برويد كارها را با جديت دنبال كنيد. دولت نهم و دولت دهم شناخته شده به پركارى، پشتكار و خسته نشدن؛ سعى كنيد اين حالت را، اين سُمعه‌‌ى خوب را تا آخرين لحظات حفظ كنيد؛ خدا هم ان‌‌شاءالله كمكتان خواهد كرد."

 در اینجا حاشیه هایی در کنار بخش هایی از این بیانات آورده شده است:

(بیانات + فایل صوتی)

***

دولت دهم: ایستادگی در برابر جبهه دشمن

* اين سال آخر دولت شما، سال مهمى هم هست؛ هم از جهت شرائط بين‌‌المللى و شرائطى كه وجود دارد، سال بسيار مهمى است - يعنى شما در حال مواجهه با زورآزمائى قدرتهاى مستكبر هستيد كه دارند همه‌‌ى توانشان را خرج ميكنند، شايد بتوانند شما را به عقب‌‌نشينى و قبول شكست وادار كنند؛ شما هم بايد از همه‌‌ى توانتان استفاده كنيد تا بتوانيد اين توهّم باطل ذهن دشمن را به هم بزنيد - هم از جهت آخرين بودن. در واقع شما در سال آخر ميخواهيد اين كتاب طولانى و پر حجم خدمات دولت را شيرازه‌‌بندى كنيد و آماده كنيد و تحويل بدهيد. يعنى بايد واقعاً امسال كار اگر نگوئيم جدى‌‌تر از هميشه باشد، بلاشك بايد در اين سال آخر هيچگونه كوتاهى و سستى‌‌اى در كار نباشد.

* خوشبختانه كشور در حال پيشرفت است.

* خب، دشمنان ما اقدامهاى جديدى هم دارند ميكنند، كه اين اقدامها تدابير و راهكارهاى جديدى ميطلبد.

* يعنى تصور نشود كه دشمن از ادامه‌‌ى دشمنى‌‌هاى خودش دست برداشته؛ نه، آنها دنبال راهِ كارند. چون كارهائى كه انجام دادند، به نتيجه نرسيده، حتماً دنبال راهكارهاى ديگرى خواهند بود - كه البته آنها هم به نتيجه نخواهد رسيد - شما آن راهكارها را حدس بزنيد و از پيش، خودتان را آماده كنيد.

* تمركز در تصميم‌‌گيرى، معنايش تمركز تصميم‌‌گيرى در دولت است؛ يعنى همه‌‌ى افرادى كه در بخشهاى مختلف دولت با آقاى رئيس‌‌جمهور همكارى ميكنند، بايد مسئوليت مشترك احساس كنند - يعنى هماهنگى كنند - در دولت، همه با هم تصميم بگيرند. در اين زمينه، مسئله‌‌ى مسئوليت مشترك را واقعاً بايد در دولت جدى گرفت. هر كارى كه يك وزارتخانه‌‌اى انجام ميدهد، همه‌‌ى وزرا و مسئولينى كه دور ميز هيئت دولت مى‌‌نشينند، بايد احساس كنند كه در اين تصميم‌‌گيرى يا در اين اقدام، سهيم و شريكند. اگر اين شد، آن وقت كارها با هماهنگى پيش ميرود؛ نه اختلاف در عملكرد، نه اختلاف در فهم مسائل، نه اختلاف در آمارها، پيش نمى‌‌آيد.

 

نقاط قوت عملکرد دولت از منظر امام خامنه ای

* در طول اين چند سال در كشور كارهاى وسيع عمرانى انجام گرفته؛ بخصوص در مناطق دوردست، در بخشهاى مختلف؛ اينها واقعاً كارهاى مهمى است؛ اين يك رويكرد بسيار مهمى در حركت دولت است.

* از اين قضيه بگيريد، تا پيشرفتهاى چشمگيرى كه در زمينه‌‌ى علم و فناورى به وجود آمده.

* در زمينه‌‌ى ارتقاء جايگاه كشور در عرصه‌‌ى سياست خارجى و مسائل بين‌‌المللى هم همين جور است. امروز در عرصه‌‌ى سياست خارجى، ثقل و وزنه‌‌ى كشور با چند سال قبل تفاوت دارد؛ ما در مسائل، تأثيرگذاريم؛ اينها مهم است.

* مسئله‌‌ى برجسته شدن ارزشهاى انقلاب است. در اين سالهائى كه دولت نهم و دولت دهم بر سر كار بودند تا امروز، گفتمان انقلاب و ارزشهاى‌‌انقلاب و چيزهائى كه امام به آن توصيه ميكردند و ما آنها را از انقلاب آموختيم، خوشبختانه كاملاً برجسته شده: مسئله‌‌ى ساده‌‌زيستى مسئولان، استكبارستيزى، افتخار به انقلابيگرى.

* يكى از عوامل گرايش مردم به دولت، همينهاست؛ يعنى مردم به اين ارزشها اهميت ميدهند. مسئله‌‌ى دعوت به عدالت، مسئله‌‌ى ساده‌‌زيستى، دور بودن مسئولان از تجمل؛ اينها خيلى چيزهاى مهمى است.

* تلاش دولت در جهت ارتباط با مردم، تلاش فوق‌‌العاده‌‌ى كارى كه خوشبختانه در دولت مشاهده ميشود؛ اينها چيزهاى خوبى است.

 

(البته قابل توجه است که در فرهنگ نامه ی بعضی از بزرگان و در میان قبایل اشرافی "میراث خواران انقلاب" از این عملکردها و این منش دولت نهم و دهم با عنوان "مواضع انحرافی منحرف ترین دولت اسلامی!!!" یاد می شود.

جای بسی تأسف است که در زمانه ای که انقلاب اسلامی در شرف الگو شدن برای آزادگان جهان است، عده ای انسان حقیر، اسیر هوای نفس، خائن و نادان، با تکمیل پازل دشمن عده ای هم با تبدیل شدن به بوق تبلیغاتی برای دشمن، به مقابله با دولتی برخاستند که در برابر دشمنی جهانخواران ایستاده است!

حضرات مستحضر باشند که ملت ایران کور نیست، بر فرض اگر هم بود زبانم لال، امام این امت آنجایی که لازم است کدهای اساسی را آنچنان صریح بیان می کنند که ملت به بصیرت بیفتد! پس پیوستگان به جبهه ی دشمن بدانند که این تلاش های مذبوحانه از دید مردم پنهان نخواهد ماند و به حول و قوه ی الهی در زمان مناسب به میزان پاسخ داده خواهد شد.)

 

علت افزایش تلاش دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی "بخصوص در همين شش هفت سال گذشته و بخصوص در اين دو سه سال اخير"

* به نظر من يكى از علل اين دشمنى‌‌ها، همين پيشرفتهاى شماست؛ يعنى ميخواهند اين پيشرفتها كند شود.

* عامل دوم اين دشمنى‌‌ها، زنده شدن شعارهاى انقلاب است.

* عامل ديگر، همين حوادث منطقه است؛ اين بيدارى اسلامى و آنچه كه در منطقه‌‌ى ما رخ داد، كه حادثه‌‌ى فوق‌‌العاده مهمى است.

* خب، اگر چنانچه در اين شرائط، يك ايرانِ بى‌‌دردسرِ بى‌‌دغدغه اينجا وجود داشته باشد، با همين شعارهائى كه دارد، با همين كارهائى كه دارد ميكند، با همين پيشرفتى كه محسوس است، از آن كشورها بيايند ببينند كارخانه‌‌ها را، دانشگاه‌‌ها را، مراكز تحقيقاتى را، وضع زندگى مردم را، بازارهاى پر از اجناس را، دولت بى‌‌دردسر را، بديهى و طبيعى است كه آنها ميگويند الگوى خوب همين است. ميخواهند اين نشود. ميخواهند اين الگوشدن جمهورى اسلامى نباشد. يعنى براى جمهورى اسلامى دردسرهائى به وجود بياورند، تا آن كشورهائى كه تحولى در آنها رخ داده و وارد مرحله‌‌ى جديدى شده‌‌اند، براى ادامه‌‌ى راه، اين را الگو قرار ندهند.

 

پاسخ امام خامنه ای به آنهایی که در روزنامه، سایت و تریبون ادعا می کنند:"چرا ما در دنيا دشمن‌‌تراشى كرديم كه اينقدر با ما دشمنى كنند!"

* هرچه مواضع ما ضعيف‌‌تر شود و عقب‌‌نشينى كنيم، آنها طبعاً چهره‌‌شان بظاهر متبسم‌‌تر ميشود. البته جلو مى‌‌آيند.

* هرچه ما در حركت خودمان جدى‌‌تر و مصمم‌‌تر باشيم، آنها ناراحت ميشوند و چهره‌‌شان عبوس ميشود.

 

(البته ما می دانیم که این منش جمهوری اسلامی باعث می شود که بعضی ها در برابر دوستان بسیار عزیز اروپایی و آمریکایی شان سرافکنده شوند!!! خب دیگر اشکال ندارد ما استکبارستیزی، شما همان "گفتگوی تمدن!!!ها")

 

توصیه های امام خامنه ای به دولت

* آنچه كه به نظر من مهم است، اين است كه براى قشرهاى ضعيف، مشكلات اقتصادى‌‌اى وجود دارد؛ اين را بايد برطرف كنيد.

* بايد راهى پيدا كنيد كه نقدينگىِ افزايش‌‌يافته كنترل شود.

* اين نقدينگىِ افزايش‌‌يافته را هدايت كنيد به سمت مراكزى كه كمك كند به گشايش كار مردم؛ مثل توليد.

* بخش خصوصى را بايد كمك كرد. اينكه ما «اقتصاد مقاومتى» را مطرح كرديم، خب، خود اقتصاد مقاومتى شرائطى دارد، اركانى دارد؛ يكى از بخشهايش همين تكيه‌‌ى به مردم است.

* بالاخره اقتصاد مقاومتى معنايش اين است كه ما يك اقتصادى داشته باشيم كه هم روند رو به رشد اقتصادى در كشور محفوظ بماند، هم آسيب‌‌پذيرى‌‌اش كاهش پيدا كند. يعنى وضع اقتصادى كشور و نظام اقتصادى جورى باشد كه در مقابل ترفندهاى دشمنان كه هميشگى و به شكلهاى مختلف خواهد بود، كمتر آسيب ببيند و اختلال پيدا كند.

* واقعاً نميشود ما كار اقتصادىِ درست و قوى بكنيم، اما با مفاسد اقتصادى مبارزه نكنيم؛ اين واقعاً نشدنى است.

(قابل توجه قوه محترم قضاییه محترم ایضاً)

* يك ركن ديگر اقتصاد مقاومتى، حمايت از توليد ملى است؛ صنعت و كشاورزى.

* واحدهاى كوچك و متوسط را فعال كنيد...اينها در زندگى مردم تأثيرات مستقيم دارد.

* بايد منابع ارزى را درست مديريت كرد...واقعاً يك تصميم قاطع گرفته شود، روى آن تصميم پافشارى شود و مسئله را دنبال كنيد.

* يك مسئله هم در اقتصاد مقاومتى، مديريت مصرف است. مصرف هم بايد مديريت شود. اين قضيه‌‌ى اسراف و زياده‌‌روى، قضيه‌‌ى مهمى در كشور است.

 

("همه دستگاههای حکومتی نه فقط دولتی، مجلس هم همینطوره، قوه قضاییه هم همینطوره، یک تمایل شدیدی به مصرف بودجه است. از خزانه بگیریم، خرج کنیم. همه دستها به سمت خزانه است. همه دنبال مهمانسران . همه دنبال توسعه ساختمانند . همه [ دنبال ] توسعه تجهیزاتن. بیت المال دیگه! راحته خرجش! آدم احساس درد نمی کنه وقتی خرج می کنه چون از جیب خودش که نیست!! چقدر ملک، چقدر ساختمان، چقدر زمین، چقدر سرمایه، خب همه اینها را بیاریم تبدیل کنیم به سرمایه جدید. اینها شدنی است." دکتر احمدی نژاد/ جلسه مشترک دولت و مجلس + فایل صوتی)

 

* به مصرف توليدات داخلى هم اهميت بدهيد.

* يك مسئله‌‌ى ديگر در سرفصل اقتصاد مقاومتى، اقتصاد دانش‌‌بنيان است.

* مسئله‌‌ى وحدت و انسجام ملى هم به نظر من چيز خيلى مهمى است؛ كه ما حالا اينقدر اين قضيه را تكرار كرديم كه كأنه الفاظ دارد خاصيتهاى خودش را در افاده‌‌ى معنا از دست ميدهد!

البته مخاطب اين حرف، فقط قوه‌‌ى مجريه نيست؛ قوه‌‌ى قضائيه و قوه‌‌ى مقننه هم مخاطب اين قضيه‌‌اند؛ دستگاه‌‌هاى گوناگون اجرائى هم كه داخل دولت نيستند - مثل نيروهاى مسلح و ديگران - داخل در همين خطابند. همه بايد به اين معنا توجه كنند. البته رسانه‌‌ها و منبردارها و تريبون‌‌دارها نقش دارند.

(آی اهالی ولایت مدار بگوش باشید، امام مخاطبشان همه ی شماهاست!)

* در باب فرهنگ بايد بشدت مراقبت شود كه ما به «فرهنگ مهاجم» كمك نكنيم.

* ديپلماسى ما بايد با روحيه‌‌ى انقلاب همراه باشد...در جاهاى مختلف دنيا، مردم از مسئولان جمهورى اسلامى كه اين شجاعت را، اين استقلال را، اين نترسى را بيشتر بروز ميدهند، بيشتر خوششان مى‌‌آيد. خب، اين نشانه‌‌ى اين است كه راه اين است.

* از اين حوادث منطقه هم بايد حداكثر بهره گرفته شود به نفع اهداف انقلاب...اينها [آمریکا و صهیونیزم] در مقابل اين حوادث، به معناى واقعى كلمه غافلگير شدند. البته دارند تلاش ميكنند فائق بيايند و موج‌‌سوارى كنند.

 

و در آخر...

اميدواريم ان‌‌شاءالله خداى متعال به شماها كمك كند. بدانيد هر قدمى كه برميداريد، هر ذره‌‌ى كارى كه انجام ميدهيد، هر دلسوزى‌‌اى كه ميكنيد، هر تلاشى كه ميكنيد، پيش خداى متعال محفوظ است؛ حالا منِ شخصى يا منِ نوعى بدانم يا ندانم، تشكر بكنم يا نكنم. آنچه كه شما از حسنه و خير و با نيتِ خوب انجام ميدهيد، پيش پروردگار عالم محفوظ است. قرآن ميفرمايد: «انّ الله شاكر عليم»؛ خداى متعال، هم شكرگزار است، هم آگاه است. حالا ممكن است امثال بنده ندانيم شما مثلاً چقدر در آن وقت اضافىِ بيش از وظيفه‌‌ى كارى‌‌‌‌تان، در دفتر يا در مركز كارى نشستيد، صرف وقت كرديد، اعصاب گذاشتيد و مايه گذاشتيد؛ طبعاً وقتى ندانستيم، تشكر هم نميكنيم؛ اما لحظه‌‌‌‌لحظه‌‌ها از ديد كرام‌‌الكاتبين و ضبطكنندگان حوادث - كه «انّا كنّا نستنسخ»؛ خداى متعال همه‌‌ى كارهاى ما را استنساخ ميكند، يعنى دانه‌‌دانه‌‌اش و ذره‌‌ذره‌‌اش نسخه‌‌بردارى ميشود - مخفى و پنهان نخواهد بود.

 

 

 

پینوشت ۱: خب، این بیانات را امام ایراد فرمودند و همه شنیدیم، البته از آنجایی که "نرود میخ آهنین در سنگ" انتظاری نداریم که مدعیان ولایت مداری و اعضای صفوف تقابل با دولت، تغییری در رفتارشان ایجاد شود البته مگر آنکه خواست خدای متعال چیز دیگری باشد. لذا به نظر می رسد که روش دولت کما فی السابق باید ایستادگی در برابر دشمن و حرکت پرشتاب به سمت قله عزت ملت ایران باشد که البته حمایت و رضایت امام خامنه ای از دولت مهر تاییدی است بر صداقت این تلاش و قبول این مجاهدت و صد البته که مردم منصف ایران هم همواره پشتیبان خدمتگزاران واقعی و وفاداران به انقلاب اسلامی خواهند بود.

یقین ما اینست که خدا ناظر است و می بیند، بندگان خدا هم می بینند و تشخیص می دهند و بد عاقبتی از آن کسانی است که در این مصاف دشوار –حال به هر عذر و بهانه ای- به جبهه ی باطل پیوستند.

 

 پینوشت ۲: شنیدن این فایل صوتی از دکتر احمدی نژاد خالی از لطف نیست.

لینک دانلود

 

 

پینوشت ۳: در حاشیه زلزله آذربایجان شرقی

این دو لینک عکس خدمت دوستان، صرفاً جهت مقایسه. مسئولیت هر برداشتی به جز "صرفاً جهت مقایسه" با بیننده است!

 لینک ۱  

لینک ۲

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: سیاست , ,
:: برچسب‌ها: بیانات رهبر معظم انقلاب , دولت ,